Membrii fondatori
și

MARKETING ONLINE – MARKETING ŞI REŢELELE SOCIALE

online

   

DECRIERE

Introducere în marketing-ul online, însușirea noţiunilor de bază şi a instrumentelor de lucru în cadrul proiectelor de marketing online

GRUPUL ŢINTĂ

Antreprenori, angajaţi din instituţii publice, angajaţi din companii private, persoane care doresc să se familiarizeze cu domeniul marketingului online/reţelele sociale

 CONŢINUT

  • MARKETING ONLINE – Concept, definiţie, noua paradigmă
  • INSTRUMENTELE MARKETING-ULUI ONLINE – Cei 5P ai marketingului
  • REŢELELE SOCIALE ÎN MARKETINGUL ONLINE – Concept, definiţii, cele 4 zone ale reţelelor sociale
  • MĂSURAREA IMPACTULUI PROIECTELOR DE MARKETING ONLINE

 

LECTOR

Mihaela-Cornelia DANconsultant marketing; conf. univ. dr. la ASE București, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ).  Este membru în corpul profesoral al MBA-ului Romano-German și MBA în Energie, programe dezvoltate în cadrul FABIZ.

Îmbinând o experiență didactică și practică de peste 15 ani, Mihaela și-a consolidat pregătirea printr-un doctorat în marketing. Pe parcursul carierei a acumulat experiență aplicată în marketing, lucrând în acest domeniu, la o companie românească. De asemenea, a fost implicată într-o serie de proiecte naționale și internaționale cu focus pe marketing internațional, dezvoltare regională, mediul european de afaceri, etc.

În prezent, Mihaela conduce un centru de sprijin pentru start-up-uri în cadrul ASE și este administratorul propriei afaceri.

De asemenea, Mihaela este lector/expert asociat al IBR, susţinând cu succes seminarii în domeniul marketing şi publicitate online.

DURATA CURSULUI

 Cursul se desfăşoară pe durata a 4 ore.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

TBA 2021, orele 16.00 – 20.00

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM

Cursanţii vor avea nevoie de un laptop sau tabletă și conexiune la internet.

Mai precis: vom folosi platforma ZOOM, care pentru cursanţi este o platformă gratuită şi care nu necesită crearea unui cont.

Cursanţii vor avea nevoie de un calculator (laptop), dotat cu sistem de operare MINIM WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefon cu condiţia de a-şi fi descărcat şi instalat înainte aplicaţia. Ideal ar fi totuşi un calculator pentru condiţii optime de vizualizare. 

Invitaţia este generată de către lector sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului.

Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

Pentru siguranţă vom face împreună cu participanţii câteva teste, înainte de începerea cursului.

Pentru a înţelege cât de uşor este de accesat platforma ZOOM, puteţi urmări acest video: https://youtu.be/fVRReTFe5Lg 

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

PERSOANA DE CONTACT

Roxana Ivan

Specialist formare

Telefon: 372394453; Telefon mobil: 0748 886 839

e-mail: roxana.ivan@ibr-rbi.ro