Motivare și auto-motivare în situații limită

Motivare și auto-motivare în situații limită

 online   NOU

În cadrul unei organizaţii, prin motivaţie managerii orientează şi focalizează energiile creatoare ale personalului din subordine, în direcţia utilizării cu maxim de eficienţă economică a resurselor de care dispune organizaţia.

Performanţele unei organizaţii reprezintă suma performanţelor individuale ale angajaţilor ei. Nivelul de performanţă al unui angajat este în funcţie de: motivaţia acestuia, capacitatea sa profesională și imaginea pe care o are despre propriul său rol în organizaţie. De aici rezultă şi importanţa pe care motivarea personalului o are în obţinerea de performanţă la nivelul unei organizaţii.

GRUP ŢINTĂ este format din manageri, directori, teamleaderi, şefi de departamente, manageri de produs/proprietari de produs, business partneri, relationship manageri, manageri de proiect, formatori din bănci.

CONŢINUT

  • Focus – arma secretă a succesului
  • Comunicarea și conectarea socială în timp de criză
  • Emoție, simpatie, empatie
  • Managementul echipelor – funcții, delegare, asumare
  • Managementul personal / Leadership personal
  • Creativitatea se exersează!
  • Rezolvarea problemelor – structură / energie / resurse
  • Atitudinea este o formă de cunoaștere
  • Despre limite
  • Motivarea și auto-motivarea 

– interior versus exterior

– spațiul mental / emoțional / fizic

– ecologia schimbării 

– tips & triks

PREZENTAREA LECTORULUI

Alin Comşa este lector asociat la Institutul Bancar Român şi fondator al unor companii de training & formare profesională în domeniul leadership, coaching etc. El a fost până în 2018 Manager Dezvoltare al departamentului de vânzări într-una dintre băncile aflate în top cinci din România şi parte a unui important grup financiar european. Alin are o experienţă vastă în training şi formare profesională şi a coordonat o serie de proiecte „Train The Trainers”, a participat activ în dezvoltarea platformelor de cursuri interne în cadrul băncii (cu teme dintre cele mai diverse: comunicare, negociere, management, coaching, leadership, dezvoltare personală, vânzări directe, produse financiar-bancare etc.). Deţine o diplomă de master în comunicare, este specialist în activitatea de coaching, trainer autorizat şi de peste 18 ani livrează cu succes cursuri pe tematicile: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time management, Charismă, Motivare şi Comportament seductiv.

DURATA CURSULUI

Cursul se desfăşoară pe durata a 4 ore (două sesiuni a câte două ore).

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

27 – 28 mai 2020, orele 15:00 – 17:00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere.

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM, o platformă gratuită care nu necesită crearea unui cont.

Cursanţii vor avea nevoie de un calculator (laptop), dotat cu sistem de operare MINIM WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefon cu condiţia de a-şi fi descărcat şi instalat înainte aplicaţia. Ideal ar fi totuşi un calculator pentru condiţii optime de vizualizare. 

Invitaţia este generată de către lector sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului.

Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

Pentru siguranţă vom face împreună cu participanţii câteva teste, înainte de începerea cursului.

Pentru a înţelege cât de uşor este de accesat platforma ZOOM, puteţi urmări acest video: https://youtu.be/fVRReTFe5Lg 

La finalul cursului, participanţilor li se va înmana un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB).

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail. 

PERSOANA DE CONTACT

Gabriela Dumitrache, Specialist training

Tel: 0748.886.822; e-mail: gabriela.dumitrache@ibr-rbi.ro

 


Formular de contact

Nume și prenume*

Institutie

Departament

Telefon*

Adresa de email*

Titlul cursului*

captcha

Scrie textul de mai sus:

Comentarii