Tehnici de vânzare și negociere

Tehnici de vânzare și negociere

 online   NOU

OBIECTIV

Se spune că orice formă de comunicare este în fond o formă de a convinge. În acest proces de convingere, abilitățile de negociere sunt cele care fac diferența între eșec și succes. Abilitățile de a negocia și de a face vânzări sunt calități absolut necesare în orice domeniu de activitate.

În cadrul cursului propus venim să aprofundăm și să dezvoltăm  cele mai  bune strategii  de vânzare și negociere. Vom vorbi despre “când” și “unde” este recomandat a intra într-o negociere.  Cei mai buni oameni de vânzări au o serie de comportamente care  duc de obicei la reușită. Vom vorbi despre tipul de negociere recomandat în funcție de context / medic, vom discuta despre cele mai puternice întrebări de negociere și despre cele mai recomadate structuri de influențare și convingere.  Vom pune accent pe strategiile de vânzare de tip win-win dar vom lua în discuție și strategiile de manipulare și seducție pentru a ști cum să facem față atunci când suntem în fața situațiilor limită de negociere și vânzare. 

GRUP ŢINTĂ

Cursul se adresează personalului implicat în activitatea de promovare şi vânzare directă a produselor şi serviciilor, personalului din front office – casierie, operatori ghişeu, consultanţi, alţi brokeri implicaţi în activitatea de vânzări etc.

CONŢINUT

 • Principii ale comunicarii în negociere
 • A asculta versus A auzi
 • Întrebări de negociere
 • Tipuri de negociere / Stiluri de vânzare
 • Negocierea cu persoane dificile
 • Negocierea și sistemele de convingere
 • Semnale de cumpărare
 • Influența și manipularea în vânzare
 • Comportamentele unui vânzător de excepție
 • Pașii procesului de vânzare în domeniul vânzărilor
 • Analiză tranzacțională
 • Secretul lui Socrate
 • Jurământul lui Hypocrate
 • Întrebarea de indentificare a interesului
 • Principiul autorității în negociere
 • Alegeri emoționale în vânzări
 • Empatia în vânzări
 • Cel mai bun vânzător din lume

LECTOR

Alin Comşa este lector asociat la Institutul Bancar Român şi fondator al unor companii de training & formare profesională în domeniul leadership, coaching etc. El a fost până în 2018 Manager Dezvoltare al departamentului de vânzări într-una dintre băncile aflate în top cinci din România şi parte a unui important grup financiar european. Alin are o experienţă vastă în training şi formare profesională şi a coordonat o serie de proiecte „Train The Trainers”, a participat activ în dezvoltarea platformelor de cursuri interne în cadrul băncii (cu teme dintre cele mai diverse: comunicare, negociere, management, coaching, leadership, dezvoltare personală, vânzări directe, produse financiar-bancare etc.). Deţine o diplomă de master în comunicare, este specialist în activitatea de coaching, trainer autorizat şi de peste 18 ani livrează cu succes cursuri pe tematicile: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time management, Charismă, Motivare şi Comportament seductiv 

DURATA CURSULUI

Cursul se desfăşoară pe durata a 4 ore (două sesiuni a câte două ore).

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

9 – 10 iunie 2020, orele 15:00 – 17:00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere.

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM, o platformă gratuită care nu necesită crearea unui cont.

Cursanţii vor avea nevoie de un calculator (laptop), dotat cu sistem de operare MINIM WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefon cu condiţia de a-şi fi descărcat şi instalat înainte aplicaţia. Ideal ar fi totuşi un calculator pentru condiţii optime de vizualizare. 

Invitaţia este generată de către lector sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului.

Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

Pentru siguranţă vom face împreună cu participanţii câteva teste, înainte de începerea cursului.

Pentru a înţelege cât de uşor este de accesat platforma ZOOM, puteţi urmări acest video: https://youtu.be/fVRReTFe5Lg 

La finalul cursului, participanţilor li se va înmana un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB).

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail. 

PERSOANA DE CONTACT

Gabriela Dumitrache, Specialist training

Tel: 0748.886.822; e-mail: gabriela.dumitrache@ibr-rbi.ro


Formular de contact

Nume și prenume*

Institutie

Departament

Telefon*

Adresa de email*

Titlul cursului*

captcha

Scrie textul de mai sus:

Comentarii