Membrii fondatori
și

Etichetă şi protocol în afaceri

OBIECTIV

Seminarul are ca scop transferul unor metode, tehnici şi bune practici specifice activităţii de protocol şi etichetă. Acestea sunt prezentate ca un mijloc de creare a unui climat favorabil desfăşurării activităţilor profesionale în domeniul afacerilor. Protocolul este oglinda nivelului de profesionalism în afaceri. Plecând de la ideea că „niciodată nu ai a doua şansă de a face o primă impresie bună”, cursul pune la dispoziţia profesioniştilor din sistemul financiar-bancar instrumentele necesare pentru succesul unei întâlniri de afaceri.

GRUPUL ŢINTĂ

Cursul se adresează angajaţilor din departamentele de Dezvoltare Afaceri, salariaţilor care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de negociere, personalului cu competenţe manageriale, precum şi altor persoane care doresc să utilizeze corect protocolul şi eticheta în afaceri şi să deprindă abilităţile necesare relaţionării în mediul de business local şi internaţional.

CONŢINUT

  • Istoric, definiţii;
  • Protocolul corporativ în activităţile oficiale;
  • Ordinea de precădere corporativă;
  • Protocolul pe timpul derulării întâlnirilor de afaceri;
  • Intocmirea şi transmiterea invitaţiilor. Răspunsul la invitaţii;
  • Activităţi: mic dejun, brunch, dejun, cocktail, recepţie, dineu;
  • Protocolul în corespondenţa de afaceri;
  • Protocolul în diverse state ale lumii.

LECTOR

Dl. Sergiu Medar a fost diplomat şi are o vastă experienţă în domeniul informaţiilor, acumulată pe parcursul carierei sale: Consilier prezidenţial – Departamentul Securităţii Nationale, Şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii şi membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării; Şef al Direcţiei Informaţii Militare şi Director General în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării. A avut misiuni diplomatice în SUA, Canada, Brazilia şi Argentina. Este profesor universitar la Academia Naţională de Informaţii unde predă cursuri de Diplomaţia Apărării, Teoria negocierilor şi Teoria crizelor. De asemenea, este profesor asociat la Universitatea Babes Bolay din Cluj Napoca unde predă cursuri de Diplomaţia Apărării şi Business/Competitive Intelligence.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

TBA 2022, orele 9.00 – 13.00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere. O puteţi descărca de aici şi, după ce o completaţi, o puteţi transmite responsabilului de curs, pe e-mail.

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma Zoom

La finalul cursului, participanţii vor primi un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

PERSOANĂ DE CONTACT

Anca Strachinescu,

Specialist formare

Tel.: 0748886818, e-mail: anca.strachinescu@ibr-rbi.ro