Microsoft Excel – Power BI (Business Intelligence)

Microsoft Excel – Power BI (Business Intelligence)

 online    NOU

Prezentarea cursului

Cursul Microsoft Excel Power BI (Business Intelligence) are ca obiectiv învățarea conceptelor de baza Power Business Intelligence prin utilizarea de exemple practice, cu aplicabilitate imediată la locul de muncă. Veți învăța tehnicile de import si transformare a datelor cu ajutorul instrumentului Power Query, veți realiza calcule complexe pe baza datelor importate in Modelul de Date Power Pivot, cu ajutorul formulelor DAX (Database Analysis Expressions), precum și realizarea Tabelelor Pivot din mai multe surse de date relationate.

Grupul țintă

Cursul se adreseaza persoanelor din toate domeniile de activitate care utilizează programul Microsoft Excel și care doresc să extindă facilitățile standard ale acestui program de calcul prin realizarea de aplicații automatizate de prelucrare a volumelor mari de date cu ajutorul instrumentelor Power Query și Power Pivot.

Obiective

Cursul are ca obiectiv prezentarea și aprofundarea lucrului cu instrumentele Power BI pentru prelucrarea datelor si realizarea de rapoarte complexe în Microsoft Excel.

Lector

CEZAR BARBU – formator autorizat, cu experiență de peste 20 de ani în livrarea cursurilor pentru domeniul IT, specializat în programele din suita Microsoft Office: Excel, Word, PowerPoint, outlooc, Office 365, VBA (Visual Basic for Application), Power BI (Business Intelligence). Deține certificări în domeniul Excel Expert, Word, PowerPoint precum și al Proiectării Asistate de Calculator.

Durata și perioada

Cursul are o durată de 16 ore de instruire teoretică/practică (4 ore x 4 zile) 

26 – 29 octombrie 2020, între orele 16:00 – 20:00

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM. Cursanţii vor avea nevoie de un calculator/laptop/tabletă și conexiune la internet.  Platforma ZOOM este gratuită pentru cursanţi şi nu necesită crearea unui cont. Aceştia vor avea nevoie de postul de lucru dotat cu sistem de operare MINIM WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefonul mobil, cu condiţia de a-şi fi descărcat şi instalat înainte aplicaţia Zoom. Pentru condiţii optime de vizualizare, recomandăm accesul de pe calculator/laptop/tabletă.  Invitaţia este generată de către organizatori sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor înainte de data de începere a cursului. Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

Înscrierea la curs se face prin completarea fișei de înscriere.

La finalul cursului, participanților li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 14 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

Persoană de contact:

Roxana Ivan

Administrator formare, IBR

email: roxana.ivan@ibr-rbi.ro

tel: 0748 886 839


Formular de contact

Nume și prenume*

Institutie

Departament

Telefon*

Adresa de email*

Titlul cursului*

captcha

Scrie textul de mai sus:

Comentarii