Analiza performanţei prin crearea de valoare

Analiza performanţei prin crearea de valoare

 online

  NOU

DESCRIERE

Seminarul vizează dezvoltarea conceptuală, teoretică și practică prin exemple, exerciții și studii de caz a analizei performanței prin creare de valoare. Dincolo de dezvoltarea ce are ca scop final obținerea profitului, companiile au un scop mai avansat și anume acela al creării de valoare și maximizare a valorii pentru acționari și pentru părțile interesate.

Seminarul va oferi abordări conceptuale, prezentare a sistemului de indicatori dar și modalități de utilizarea a managementului prin valoare.

GRUPUL ŢINTĂ: specialişti din departamentele de raportare financiar-contabilă, conformitate, raportări prudenţiale, analişti de risc, analişti financiari, auditori, manageri departamentele raportare/audit/conformitate, etc.

CONŢINUT

  1. Conceptul de performanță și cel de creare de valoare. Maximizarea valorii pentru acționari vs. maximizarea valorii pentru părțile interesate.
  2. Sistemul de indicatori de analiză a creării de valoare: indicatori utilizați pentru calculul valorii create (costul capitalului, costul capitalului propriu, costul datoriilor financiare, structura capitalului), precum și indicatori de măsurare a valorii create (profitul economic, valoarea adăugată pentru acționari, valoarea economică adăugată, valoarea de piață adăugată, rentabilitatea totală a acționarilor, etc)
  3. Aplicarea indicatorilor de creare de valoare pentru companiile cotate dar și necotate. Particularități în diferite sectoare.
  4. Managementul prin valoare
  5. Aplicații, exemple, studii de caz.

LECTOR

Costin Ciora este lector universitar doctor la Departamentul de Analiză și Evaluare Economico-Financiară – Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Este și consultant în strategie, analiză financiară și dezvoltare organizațională, fiind parte din numeroase proiecte cu mediul de afaceri. A derulat activități de cercetare și a ocupat un rol de lector și cercetător la universități de business de top din Europa, precum Universitatea de Științe Economice din Viena, Universitatea Dauphine din Paris și Universitatea din Alicante. Este autorul cărții „Analiza performanței prin creare de valoare”, al cărții „12 ingrediente pentru productivitate” și autor și al altor cărți din domeniul analizei financiare si strategiei de business. De-a lungul activității Costin Ciora a prezentat în cadrul unor conferințe internaționale și a publicat în jurnale cotate în baze de date internaționale peste 30 de articole științifice.

Costin Ciora desfășoară activități de consultanță economico-financiară de peste 10 ani dar și proiecte de consultanță și training internaționale din 2015. Prin cursurile, cercetarea și traingurile pe care le susține realizează o legătură pentru participanți pentru înțelegerea imaginii de ansamblu între productivitate, dezvoltare organizațională și strategie pentru creșterea performanței.

Este membru în Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România, Societatea Română de Analiză Economico-Financiară și European Real Estate Society, fiind totodată și certificat Prosci ca Change Management Practitioner dar și Certified TriMetrix Behavioral Analyst.

DURATA CURSULUI

Cursul se desfăşoară pe durata a 8 ore (4 ore / zi).

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

29 – 30 octombrie 2020, orele 09:00 – 13:00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmana un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 7 credite CPD.

Cursurile ONLINE se vor organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru cursanți, care nu necesită crearea unui cont. Cursanţii vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon și conexiune la internet. Pentru detalii click aici.

 Invitaţia este generată de către IBR sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului. Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului. Pentru siguranţă vom face împreună cu participanţii câteva teste, înainte de începerea cursului. Pentru a înţelege cât de uşor este de accesat platforma ZOOM, puteţi urmări acest video: https://youtu.be/fVRReTFe5Lg 

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

PERSOANA DE CONTACT

Gabriela Dumitrache, Specialist training

Tel: 0748.886.822; e-mail: gabriela.dumitrache@ibr-rbi.ro

 


Formular de contact

Nume și prenume*

Institutie

Departament

Telefon*

Adresa de email*

Titlul cursului*

captcha

Scrie textul de mai sus:

Comentarii