Gradle

Gradle

 bc

Institutul Bancar Român a realizat un parteneriat strategic cu SC Brain Concert, unul dintre principalii jucători de pe piaţa trainingului IT din România, în scopul oferirii unui portofoliu de programe de training în domeniul IT.

În luna martie se lansează programul Gradle, ce reprezintă un instrument extrem de eficient şi de uşor de utilizat destinat simplificării efortului de dezvoltare a aplicaţiilor Java. Gradle facilitează procesul de build, pune la dispoziţie un mijloc de dependency management, fiind extrem de uşor de configurat, bazându-se pe Groovy.

De asemenea, Gradle este extrem de uşor de integrat cu un număr mare de soluţii precum Ant sau Maven.

OBIECTIV

Cursul Gradle propune un mijloc de familiarizare cu acest instrument extrem de util, abordând subiecte precum Groovy, build lifecycle-ul aplicaţiilor, integrarea Gradle cu Maven şi multe altele.

TEMATICA

  1. Introducere în Groovy
  2. Introducere în Gradle
  3. Gradle şi Java
  4. Automatizarea testării aplicaţiilor cu Gradle
  5. Dependency management

 GRUPUL TINTA

Cursul este destinat programatorilor ce stăpânesc noţiuni de programare în Java.

LECTOR

Adrian Sita – Head of IT Training, BrainConcert.

În doar doi ani, Adrian, trainer autorizat IBM, a reuşit să dezvolte un centru de training, la standarde occidentale, cu o gamă variată de tehnologii care privesc Software şi Web Development, Software Integration, BPM, IBM Software şi Hardware, HP, Microsoft, Apple etc. Adrian este General Manager al companiei Gentlab, o companie specializată în dezvoltarea de soluţii software personalizate pentru partenerii săi. Pe lângă Aplicaţii Web Enterprise, Mobile şi Aplicaţii Software customizate, Gentlab propune GenThink, un toolkit de management de proiecte, pentru optimizarea procesului de business al partenerilor în materie de timp, resurse umane, buget şi planificare.

DURATA CURSULUI 

Cursul acoperă 24 de ore de instruire teoretică şi practică.

Programul de desfăşurare al cursului este: o zi, intre orele 9.00 – 17.30

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Persoana de contact

Alina Burlacu

Training Specialist

tel: 0372.394.436

mobile: 0749.011.331

email: alina.burlacu@ibr-rbi.ro

Nume și prenume*

Institutie

Departament

Functie

Telefon*

Fax

Adresa de email*

Titlul cursului*

Scrie textul de mai sus:

Comentarii