Eticheta si protocol

Eticheta si protocol

OBIECTIVUL CURSULUI

Seminarul are ca scop transferul unor metode, tehnici şi bune practici specifice activităţii de protocol şi etichetă. Acestea sunt prezentate ca un mijloc de creare a unui climat favorabil desfăşurării activităţilor profesionale în domeniul afacerilor. Protocolul este oglinda nivelului de profesionalism în afaceri. Plecând de la ideea că „niciodată nu ai a doua şansă de a face o primă impresie bună”, cursul pune la îndemână profesioniştilor din mediul bancar acele instrumente de a asigura drumul spre succes.

GRUPUL TINTA

Cursul se adresează angajaţilor din departamentele de Dezvoltare Afaceri, tuturor celor care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de negociere: personal cu competenţe manageriale, precum şi alte persoane care doresc să utilizeze corect protocolul în afaceri şi să deprindă abilităţile de a relaţiona în mediul de business local şi internaţional.

CONTINUT

  • Istoric, definiţii;
  • Protocolul corporativ în activităţile oficiale de stat;
  • Ordinea de precădere corporativă;
  • Protocolul pe timpul derulării întâlnirilor de afaceri;
  • Intocmirea şi transmiterea invitaţiilor. Răspunsul la invitaţii;
  • Activităţi: mic dejun, brunch, dejun, cocktail, recepţie, dineu;
  • Protocolul în corespondenţa de afaceri;
  • Protocolul în alte state ale lumii.

DURATA CURSULUI

Cursul se desfăşoară pe durata a 8 ore, intre orele 9.00 – 17.00.

LECTOR

Dl. Sergiu Medar a fost diplomat şi are o vastă experienţă în domeniul informaţiilor, acumulată pe parcursul carierei sale: Consilier prezidenţial – Departamentul Securităţii Nationale, Şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii şi membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării; Şef al Direcţiei Informaţii Militare şi Director General în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării. A avut misiuni diplomatice în SUA, Canada, Brazilia şi Argentina. Este profesor universitar la Academia Naţională de Informaţii unde predă cursuri de Diplomaţia Apărării, Teoria negocierilor şi Teoria crizelor. De asemenea, este profesor asociat la Universitatea Babes Bolay din Cluj Napoca unde predă cursuri de Diplomaţia Apărării şi Business/Competitive Intelligence.

DATA

6 aprilie 2017, intre orele 9.00 – 17.00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere.
IBR va organiza cursul la sediul său, asigurând lector specializat, suport de curs, bază materială necesară şi servicii de catering.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

PERSOANA DE CONTACT

Dr. SAVU EMANUELA, Training Manager
Institutul Bancar Român, str. Negru Vodă nr. 3 Bucureşti sector 3
Tel.: 0372.394.424,

Mobil: 0748.886.803,

e-mail: emanuela.savu@ibr-rbi.ro