Banking Compliance Summit, 31 octombrie 2019

Avem plăcerea să vă informăm că Institutul Bancar Român (IBR), organizează cea de-a V- a ediţie a evenimentului BANKING COMPLIANCE SUMMIT, pe 31 octombrie 2019. Încă de la prima ediţie din 2015, summit-ul s-a înscris ca un eveniment de referinţă în agenda profesioniştilor din domeniul conformităţii, având ca obiectiv să aducă în prim plan și să discute cele mai interesante şi de actualitate soluţii și practici din domeniul conformităţii, în mod deosebit pentru industria bancară, dar în egala măsură de interes şi pentru profesioniştii în conformitate din alte sectoare de activitate.

Profesioniştii din industria serviciilor financiare trebuie să facă faţă constant provocărilor legate de continua evoluţie a reglementărilor cu impact în aria conformităţii. Acestor provocări li se adaugă cele legate de actualizarea permanentă a programelor şi sistemelor de conformitate în propriile organizaţii.

În cadrul evenimentului, se vor prezenta noutăţile din domeniul reglementării, cu impact asupra tematicii generale de conformitate, precum şi bune practici de implementare. Evenimentul le va oferi profesioniştilor din conformitate şi arii conexe, oportunitatea de a se conecta cu alţi specialişti, care se confruntă cu provocări similare, pentru a identifica soluţii cu imediată aplicabilitate practică. Dintre temele de discuţie propuse, menţionăm: impactul MiFID II asupra conformităţii, practica implementării GDPR în instituţiile financiar-bancare, inovaţie în conformitate, bune practici în investigaţiile interne, elaborarea strategiei pe cele trei linii de apărare, atacurile informatice asupra instituţiilor financiare – prevenire, detectare şi management etc.

Speakerii invitaţi la eveniment sunt reprezentanţi ai top managementului din sistemul bancar, reputaţi experţi şi consulanţi din BIG4 şi din alte firme de top care oferă servicii suport industriei financiar-bancare: Banca Naţională a României, Oficiul Naţional de Spălare a Banilor, Chartered Institute for Securities and Investment UK, Consiliul Europei, Deloitte, SAS, Bureau van Dijk, Sypher, Idea Bank, Banca Transilvania.

Deschiderea oficială a Summit-ului va fi făcută de către dl. Prof. Dr. Florin Georgescu, Prim – Viceguvernator, BNR.

Grupul ţintă îl reprezintă profesioniştii din industria serviciilor financiare care activează în domeniile: conformitate, risc, anti-fraudă, audit, juridic, operaţiuni etc., precum şi alţi specialişti interesaţi de temele abordate.

Participanţilor li se va elibera un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 5 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Taxa de participare este de 250 lei/persoană. Profesioniştii din industria bancară (BNR şi băncile membre ARB) beneficiază de un anumit număr de invitaţii gratuite/bancă.

Vă invităm la Institutul Bancar Român, Aula „Costin Murgescu”,
în data 31 octombrie 2019, între 1000 – 1600.
Data limită de înscriere:  19 octombrie 2019.

Detalii şi înregistrări: Mihaela Radu, Specialist training 
tel: 0748 886 807; e-mail: mihaela.radu@ibr-rbi.ro

Agenda BCS 2019

PARTENERI EDUCAŢIONALI

idea_bank_4567_38401200   SAS logo

 

Sypher logo   Buro van Dijk logo

PARTENERI MEDIA

 xprimm publications simplu   logo-finzoom-nou-002-1024x338