Membrii fondatori
și

CyberCrime: Intelligence, Trends and Solutions – 20 noiembrie 2014

 fox marsh

Va invităm pe 20 noiembrie la o conferință orientată către o aplicare din punct de vedere practic, in care vom aborda ultimele aspecte privind ameninţările venite din mediul online către siguranţa bancară si în care vom împărtăși provocările întâmpinate. Acest eveniment este dedicat specialiştilor din industria serviciilor financiare, cu scopul de a informa cu privire la cele mai recente evoluţii. Vă invităm să aflați care sunt ultimele aspecte privind ameninţările venite din mediul online către siguranţa bancară direct de la specialiști locali și internaționali și să discutăm despre provocările întâmpinate. Conferința este dedicată specialiştilor din industria serviciilor financiare, pentru a le facilita acestora accesul la informații despre cele mai recente evoluții.

Evenimentul se desfăşoară sub patronajul Institutului Bancar Român şi al Asociaţiei Române a Băncilor şi în parteneriat cu FoxIT Olanda şi Marsh Romania, lider în consultanță de risc și brokerajul în asigurări.

Din partea FoxIT Olanda va participa dl Maurits Lucas, Fox InTELL Business Manager. Maurits deţine un MSc în Computer Science la Delft University of Technology, fiind un specialist important în security compliance şi în domeniul soluţilor de arhivare e-mailuri. Maurits a desenat portalul cu ajutorul căruia clienţii FoxIT sunt ţinuti permanent la curent cu toate ameninţările cibernetice declanşate împotriva lor. Marsh Romania va fi reprezentată de dl. Corrado Zana, Director Marsh Risk Consulting Practice, Europa Continentală/CIS/Turcia. Corrado are peste 25 de ani de experiență în Risk Management, Risk IT, Risk Engineering and Business Continuity Management. De asemenea, va susţine o prezentare şi un reprezentant de specialitate din partea Politiei Române . Discuţiile libere vor permite transferul de know how şi vor clarifica aspecte relevante.

Atasat Agenda

Participarea este gratuită, exclusiv în baza confirmării la mailul indicat mai jos.

Evenimentul se va desfăşura în limba engleză.

PERSOANA DE CONTACT

Sanda Mihaiteanu

Specialist Formare

Tel: 0372394442

Email: sanda.mihaiteanu@ibr-rbi.ro