UNIUNEA EUROPEANA GUVERNUL ROMANIEI
MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE
AMPOSDRU
FONDUL SOCIAL EUROPEAN POSDRU 2007 - 2013 INSTRUMENTE STRUCTURALE 2007-2013 OIPOSDRU INSTITUTUL BANCAR ROMAN

Seminar de instruire

SEMINAR DE INSTRUIRE A MEMBRILOR GRUPULUI TINTA
 
Bucuresti, 25 noiembrie 2009 orele 9-17


Institutul Bancar Roman , Intrarea C, Str. Negru Voda nr. 3, sector 3, Bucuresti


 
Institutul Bancar Roman este in plin proces de implementare a proiectului „Asigurarea Calitatii in Formarea Profesionala Continua pentru Sectorul Bancar (AS-BANC)”, cofinantat din fonduri europene.
In cadrul proiectului au fost elaborate deja, de catre experti, 10 standarde ocupationale si calificari asociate, precum si 5 curricule pentru care urmeaza sa se solicite autorizare.
In calitate de promotor al proiectului, Institutul Bancar Roman are placerea sa va invite sa participati la seminarul Instruirea membrilor grupului tinta, membrii ai Comitetului Sectorial cu privire la recentele metodologii de verificare si validare a analizelor ocupationale, standardelor si calificarilor profesionale si metodologii de certificare a calificarilor si competentelor care se va desfasura la sediul Institutului Bancar Roman, in data de 25 noiembrie 2009, in intervalul orar 9-17.
Seminarul se desfasoara in cadrul activitatii A5. Dezvoltarea curriculei teoretice si practice si a suportului de curs la nivelul furnizorilor de formare si este sustinut de catre CNFPA Georgeta Ivanciu, partener national al proiectului.


Descarca INVITATIEInapoi