Membrii fondatori
și

MARKETING ONLINE – MARKETING ŞI REŢELELE SOCIALE

DECRIERE

Introducere în marketing-ul online, însușirea noţiunilor de bază şi a instrumentelor de lucru în cadrul proiectelor de marketing online

GRUPUL ŢINTĂ

Antreprenori, angajaţi din instituţii publice, angajaţi din companii private, persoane care doresc să se familiarizeze cu domeniul marketingului online/reţelele sociale

 CONŢINUT

  • MARKETING ONLINE – Concept, definiţie, noua paradigmă
  • INSTRUMENTELE MARKETING-ULUI ONLINE – Cei 5P ai marketingului
  • REŢELELE SOCIALE ÎN MARKETINGUL ONLINE – Concept, definiţii, cele 4 zone ale reţelelor sociale
  • MĂSURAREA IMPACTULUI PROIECTELOR DE MARKETING ONLINE

LECTOR

Mihaela-Cornelia DANconsultant marketing; conf. univ. dr. la ASE București, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ).  Este membru în corpul profesoral al MBA-ului Romano-German și MBA în Energie, programe dezvoltate în cadrul FABIZ.

Îmbinând o experiență didactică și practică de peste 15 ani, Mihaela și-a consolidat pregătirea printr-un doctorat în marketing. Pe parcursul carierei a acumulat experiență aplicată în marketing, lucrând în acest domeniu, la o companie românească. De asemenea, a fost implicată într-o serie de proiecte naționale și internaționale cu focus pe marketing internațional, dezvoltare regională, mediul european de afaceri, etc.

În prezent, Mihaela conduce un centru de sprijin pentru start-up-uri în cadrul ASE și este administratorul propriei afaceri.

De asemenea, Mihaela este lector/expert asociat al IBR, susţinând cu succes seminarii în domeniul marketing şi publicitate online.

DURATA CURSULUI

 Cursul se desfăşoară pe durata a 4 ore.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

TBA 2022, orele 16:00 – 20:00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere. O puteţi descărca de aici şi, după ce o completaţi, o puteţi transmite responsabilului de curs pe e-mail.

Cursul se va organiza ONLINE, pe platforma ZOOM. 

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

PERSOANA DE CONTACT

Roxana Ivan

Specialist formare

Telefon: 372394453; Telefon mobil: 0748 886 839

e-mail: roxana.ivan@ibr-rbi.ro