Membrii fondatori
și

CYBER-ATTACKS AGAINST FINANCIAL INSTITUTIONS, 26 mai 2023

Desfășurându-se pe parcursul unei săptămâni, conferința a oferit o platformă pentru discuții complexe pe diverse teme de securitate cibernetică. Evenimentul a fost co-găzduit de șase instituții prestigioase, ilustrând un spirit de angajament colaborativ: Cercul Militar Național, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Institutul Bancar Român și Universitatea Politehnica din București.

Principalele concluzii ale conferinței: 

  • Parteneriate: Conferința a fost susținută de 20 de parteneri instituționali și educaționali, consolidându-și credibilitatea și acoperirea.
  • Speakeri78 speakeri de marcă au oferit perspective importante, împărtășindu-și expertiza și cele mai bune practici din domeniu. 
  • Participare hibridă: Cu peste 900 de participanți, conferința a reușit să organizeze un eveniment hibrid, adresându-se atât celor prezenți fizic, cât și celor care s-au alăturat virtual. 
  • Lucrări de cercetare: Au fost prezentate lucrări științifice de cercetare, extinzând limitele cunoștințelor actuale din domeniu. 
  • Sinergii globale: Evenimentul a subliniat rolul esențial al cooperării internaționale, creând noi parteneriate și consolidând cele existente pentru a aborda împreună noile provocări de securitate cibernetică.

Nucleul științific al CyberCon România a fost Conferința Internațională privind Securitatea și Criminalitatea Cibernetică (IC3). Această conferință științifică anuală își propune să încurajeze schimbul de idei despre evoluția spațiului cibernetic, provocările securității informațiilor și noile fațete ale fenomenului criminalității cibernetice. Volumul de lucrări IC3 2023 include 34 de lucrări științifice revizuite de Comitetul Științific, format din figuri academice de renume la nivel global. Volumul conferinței poate fi accesat online la https://proceedings.cybercon.ro/index.php/ic3/issue/view/year-2023.

 Click aici pentru mai multe informații din cadrul sintezei conferinței CyberCon Romania.