Cyberthreats editia a VI -a

 logo ENISA  CONFERINTA IBRSIGLA CONF linia europeana
PARTENER GOLDLogo_iQuest 15th anniversary_color_RGB PARTENER GOLDfujtsu
PARTENER SILVERCERTSIGN
 PARTENER SILVERQ EAST  PARTENER SILVERessential PARTENER SILVER CRUCIAL
 PARTENERlogo classit -  fundal transparent  PARTENERINAG

Conferinţele CYBERTHREATS organizate de IBR au ajuns la editia a-VI-a. Bucurându-se anual de parteneriatul cu CIO Council România, de contribuţia profesională a specialiştilor Serviciului Român de Informaţii, CERT-RO, de participarea Băncii Naţionale a României, a ASF, a specialiştilor ARB şi a instituţiilor financiar-bancare, a instituţiilor guvernamentale, a agenţiilor naţionale de specialitate, a marilor firme de consultanţă şi audit şi de suportul unor firme de top din domeniul tehnologiei informaţiei şi a securităţii, această ediţie se va axa pe riscurile majore datorate ameninţărilor mai vechi şi mai noi şi a metodelor de a ţine pasul cu acestea, atât tehnologic, cât şi organizaţional şi procedural, principii si metode de managementul crizelor.

Securitatea informatică intră intr-o nouă eră. Maturitatea companiilor financiar-bancare tinde să ajungă la nivelul la care să conştientizeze beneficiile securităţii, dincolo de obligaţiile impuse prin reglementări. Criza globală şi naţională a generat pierderi la nivelul sistemului financiar-bancar, ca urmare a lipsei unei viziuni, unui sistem global de securitate informatică pentru fiecare instituţie în parte şi unor competenţe relevante şi certificate. Abordarea sistemică determină trecerea la o fază superioară de prevenţie.

De asemenea, în cadrul conferinţei se va aborda subiectul nevoii unei reglementări eficiente din perspectiva riscurilor operaţionale şi a problemelor administrării riscului operaţional aferent activităţilor de IT şi comunicaţii, într-o lume din ce in ce mai interconectată, apelând la servicii externalizate, în care evoluţiile tehnologice pot eluda metodele clasice de prevedere şi supraveghere.

Agenda conferintei o puteti descarca aici Agenda CYBERTHREATS 2013 v3

PARTICIPAREA LA EVENIMENT ESTE GRATUITA

Email:  alina.burlacu@ibr-rbi.ro

Telefon: 0749.011.331

Persoană de contact: Alina Burlacu, Organizator Eveniment.

Adresa: Strada Negru Voda nr 3-5, sector 3, Bucuresti

PARTENERI STRATEGICI

 SRI  cert kpc
 LSRS  CAESAR

PARTENERI MEDIA

 e finance  market warch agora media
 vreau sa ma asigur logo curbe  1asig Sigla noua Q Magazine

CU SPRIJINUL

 ciocouncil  untitled  

 

 

 

 

Name*

Institution

Department

Position

Phone number*

Fax

E-mail*

Course*

Comments