Membrii fondatori
și

Parinti, copii si discutii despre bani!

Te-ai întrebat dacă ar trebui să îi vorbești copilului tău despre bani sau învață singur? Ce să îi spui? Şi mai important când să îi spui astfel încât să ajuți copilul să dezvolte o relație emoțională sănătoasă cu banii

 Un curs care descrie modul în care relația cu banii se formează în timp, luând în considerare influența părinților și a celor din jur, în fiecare fază de dezvoltare. Cursul descrie modul de dezvoltare a creierului, explică când începem să le vorbim copiilor despre bani și cum introducem analiza financiară în educația copilului, ce poate influența copilul în aceată perioadă și cum, riscul dezvoltării într-un ”glob de sticlă”, riscul legat de prosperitate și educația financiară viciată de aceasta, ce să facem și ce să nu facem pentru a dezvolta o relație armonioasă a copilului cu banii și restul resurselor din viața lui de adult.

CONŢINUT

  • când este momentul oportun să vorbim cu copii despre bani şi ce să le spunem în funcție de puterea lor de înțelegere, pe fiecare categorie de vârstă,
  • influența majoră a primilor ani de viață asupra succesului în viață,
  • riscul legat de prosperitate şi cum creșterea intr-un “glob de sticlă” dăunează dezvoltării corecte a copilului,
  • motivația în viață şi relația cu banii,
  • fluxul banilor şi implicarea copiilor în activitățile familiei pentru a înțelege modul în care aceștia se câștigă şi se administrează,
  • ce să faceți şi mai ales ce să nu faceți în legătură cu banii, cum faceţi ca copii să dezvolte o relație sănătoasă cu banii și restul valorilor din viața lor.

GRUPUL ŢINTĂ

Programul se adresează profesorilor, educatorilor, părinţilor, viitorilor părinţi şi tuturor celor care doresc să se pregătească pentru a însoţii copiii spre devenirea lor.

PREZENTAREA LECTORULUI

Anamaria Ciuhuţă –  specialist financiar-bancar, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, trainer certificat de peste 10 ani, începutul fiind ca lector IBR, blogger, content writer, realizator emisiuni TV online pe teme de antreprenoriat și parenting la BiziLiveTV, speaker evenimente, specialist invitat în emisiuni legate de educație financiară pentru copii și adulți, TedX speaker, expert financiar Thrive Global România, fondator www.financialparenting.eu.

PERIOADA SI LOCUL DE DESFĂŞURARE

TBA 2022, 16.00 – 19.00 (3 ore)

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma Zoom, care pentru cursanţi este o platformă gratuită şi care nu necesită crearea unui cont.

Cursanţii vor avea nevoie de un laptop sau tabletă și conexiune la internet.

Invitaţia este generată de către lector sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului.

Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat de participare, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB).

PERSOANA DE CONTACT:

Georgiana Gojgărea, Training specialist

Telefon: 0748.886.819

e-mail: georgiana.gojgarea@ibr-rbi.ro