Membrii fondatori
și

European Money Quiz, 28 mai 2020

 Sigla IBR 2017 curbe

 
ARB logo ok

Ca urmare a crizei actuale provocate de noul Coronavirus, structura concursului de educație financiară European Money Quiz a fost modificată, pentru a răspunde noilor realități din învățământ. Astfel, anul acesta va avea loc doar concursul național organizat de Asociația Română a Băncilor în parteneriat cu Institutul Bancar Român, la care elevii pot răspunde de acasă.

European Money Quiz este o inițiativă comună lansată la nivelul Federației Bancare Europene (FBE), care este implementată în România de Asociația Română a Băncilor (ARB), în calitate de membră a FBE, printr-un parteneriat educaţional cu Institutul Bancar Român (IBR).

Înregistrați-vă acum pentru a lua parte la concursul naţional care va avea loc joi, 28 mai, ora 12:00. 

Înscrierile se pot face până vineri, 22 mai 2020, la email: anca.strachinescu@ibr-rbi.ro. Competiția este deschisă elevilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani.

Câștigătorul la nivel național va fi elevul cu cele mai multe răspunsuri corecte oferite în cel mai scurt timp, pe platforma online Kahoot!

  • ARB va acorda trei premii pentru elevi. Câștigătorul premiului I va primi un premiu în valoare  de 3.000 lei net, câștigătorul premiului II va beneficia de 2.000 lei net și ocupantul/a locului III va primi un premiu în valoare de 1.000 lei net. Premiile vor  fi acordate elevilor care au oferit cele mai multe răspunsuri corecte la întrebări în cel mai scurt timp. 
  • Va fi acordat un premiu special, constând într-o tabletă, profesorului coordonator care gestionează cea mai numeroasă clasă care a acordat cele mai multe răspunsuri corecte în cel mai scurt timp.

Cum pot participa?

Pentru a participa, rugați-vă profesorul să vă înscrie clasa printr-un email la adresa  anca.strachinescu@ibr-rbi.ro, în care să trimită informațiile pentru înscriere: Numele complet al școlii, orașul, adresa şi codul poştal, numărul de elevi din clasă, numele profesorului, numărul de telefon şi e-mail-ul acestuia.

Profesorul care înscrie clasa în concurs va fi contactat de IBR pentru a i se furniza un nume de utilizator, ce va fi utilizat în toate înregistrările / comunicările cu organizatorii.

Cum mă pot pregăti?

Toți elevii din România pot exersa pentru competiția națională pe platforma Kahoot!, unde vor găsi întrebări de test în limba română.

Test 1     Test 2       Test 3      Test 4

Pentru mai multe detalii despre desfășurarea concursului la nivel european accesați https://www.ebf.eu/europeanmoneyquiz/ si www.kahoot.com unde veți găsi teste de practică pentru a vă pregăti pentru marea competiție!

Click aici pentru Regulamentul European Money Quiz 2020.

Comunicat de presa.