Membrii fondatori
și

ADMINISTRAREA SĂNĂTOASĂ A BANILOR – curs de educatie financiara

OBIECTIV

Cursanții vor avea acces la informații de educație financiară de bază și vor construi o relație mai bună cu banii și valorile din viața lor.

CONŢINUT

Cursanții află cum s-au format comportamentele lor în legătură cu banii, despre ce fac bine în administrarea banilor lor și ce trebuie să îmbunătățească, vor primi exemple, exerciții, multă informație și motivație.

Vă propunem un curs format din 7 subiecte, fiecare subiect tratează o parte din legătura oamenilor cu banii. Fiecare subiect poate fi discutat într-o ședință de o oră, astfel cursanții vor putea face anumite aplicații care să ducă informația la un nivel personal și astfel să se producă o schimbare în modul în care cursanții se raportează la bani, îi apreciază, îi gestionează inteligent.

Subiecte:

 1. Relația cu banii, de unde începe și cum se formează.
 2. Câștigul banilor, conceptul de valoare.
 3. Cheltuirea banilor în mod inteligent.
 4. Bugetul, instrumentul magic pentru a da valoare banilor.
 5. Obiectivele, busola din viața oamenilor.
 6. Risc și investiții.
 7. Calea spre prosperitate, capacitatea de a aprecia ce ai pentru a obține mai mult.

Avantajele acestui curs pentru cursanți?

 • Educația financiară devine un proces care generează schimbări în relația lor cu banii, lecțiile îi ghidează iar aplicațiile îi ajută să ducă informația la un nivel personal.
 • Educația financiară este un subiect sensibil pentru multe persoane dar vor participa cu drag pentru că nimeni nu îi judecă, nimeni nu îi analizează, nimeni nu îi critică, tonul lecțiilor sunt adaptate contextului astfel încât fiecare cursant să ajungă la alt nivel în mod independent. Scopul fiecăruia este să își facă o imagine clară a situației lor financiare, relația lor cu banii este personală și comparația cu alții nu este relevantă.
 • Vor afla la sfârșitul cursului multe lucruri despre relația lor cu banii, știu de unde pleacă, ce piedici au personal și ce obiective realiste își pot seta astfel încât să le realizeze, motivele pentru care unele obiective nu au devenit realitate oricât au încercat;
 • Devin conștienți de relația cu valorile din viața lor, își vor organiza mult mai bine banii, vor deveni mai pozitivi și nu vor aprecia mai bine veniturile pe care le încasează.

GRUPUL ŢINTĂ

Cursul se adresează tuturor celor care sunt interesaţi să afle noţiuni de bază legate de o administrare sănătoasă a banilor.

PREZENTAREA LECTORULUI

Anamaria Ciuhuţă este specialist financiar-bancar, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, trainer certificat de peste 10 ani, începutul fiind ca lector IBR, blogger, content writer, realizator emisiuni TV online pe teme de antreprenoriat și parenting la BiziLiveTV, speaker evenimente, specialist invitat în emisiuni legate de educație financiară pentru copii și adulți, TedX speaker, expert financiar Thrive Global România, fondator www.financialparenting.eu.

PERIOADA SI LOCUL DE DESFĂŞURARE

TBA 2022, între orele 10.00 – 18.00

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma Zoom. Cursanţii vor avea nevoie de un laptop sau tabletă și conexiune la internet.

Invitaţia este generată de către organizator sub forma unui link, care va fi transmis cu câteva zile înainte de data de începere a cursului.

Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului.

PERSOANA DE CONTACT:

Georgiana Gojgărea

Training specialist

Telefon: 0748.886.819

e-mail: georgiana.gojgarea@ibr-rbi.ro