DESCRIERE
Într-un context caracterizat de schimbări personale și economice continue, succesul profesional devine dependent de abilitatea de adaptabilitate și de capacitatea de a găsi soluții în situații imprevizibile. Pentru a menține și optimiza succesul profesional, procesul de coaching devine o resursă esențială, susținând evoluția personală și profesională, consolidând reziliența personală și contribuind la redefinirea individuală pentru a atinge cea mai bună versiune a fiecărui participant. În acest context, cursul de coaching este conceput pentru a sprijini participanții în procesul lor de dezvoltare, facilitând rezultate accelerate și adaptarea cu ușurință la schimbările personale și organizaționale.
GRUPUL ŢINTĂ
Cursul este destinat managerilor, directorilor, liderilor de echipe, șefilor de departamente, managerilor de produs/proprietarilor de produs, partenerilor de afaceri, relationship managerilor, managerilor de proiect, precum și formatorilor din sectorul bancar.
OBIECTIVE
Participanții la curs vor aprofunda următoarele subiecte:
- Înțelegerea conceptului de coaching și a impactului său în mediul profesional.
- Diferențierea clară între coaching, mentoring și alte modalități de sprijin managerial.
- Instrumente esențiale într-o conversație de coaching.
- Coaching și dezvoltarea performanței individuale și a echipei.
- Legătura dintre zona de confort și performanța profesională.
- Managementul stresului: definirea stresului, surse și tipare comportamentale asociate, tehnici de gestionare a stresului și prevenire a conflictelor
- Metode de gestionare și planificare eficientă a timpului
- Imputernicire profesională și motivarea personalului prin coaching.
- Procesul de schimbare: etape și facilitarea acestuia în cadrul echipei.
CONŢINUT
- Natura coachingului și esența schimbării.
- Utilizarea întrebărilor puternice în contextul coachingului.
- Relația Manager și Coach.
- Calitățile unui coach.
- Tehnici de coaching și avantajele procesului.
- Tehnici de gestionare a stresului.
- Managementul timpului.
- Relația dintre coaching și performanță.
- Etapele schimbării
- Beneficiile procesului de coaching.
LECTOR
Liliana Păduraru, Coach Profesionist & Trainer, are experiența de 15 ani în lucrul cu oamenii, fiind cunoscută multă vreme ca „omul de la HR”.
Parcursul său profesional a inclus colaborări in domeniul resurselor umane, atât cu agenții de recrutare de prestigiu precum Gi Group, Barnett McCall, Adecco, cât și cu companii multinaționale din sfera IT&C.
Începând cu anul 2017, a ales să devină antreprenor şi să treacă la următorul nivel de evoluție umană și profesională din rolul de Coach Profesionist.
Liliana considera că profesia de Coach este o vocație personală și face parte din procesul de manifestare a propriului potențial.
Misiunea ei este să susțina profesioniștii să-și găsească direcția potrivită în carieră, ca apoi să-și construiască o viață personală și profesională, în armonie cu personalitatea, valorile
personale și darurile unice.
Crede cu tărie în potențialul uman și consideră că niciodată nu este prea târziu să îţi transformi visele în realitate.
Din 2020, Liliana susține workshopuri și cursuri de dezvoltare personală și profesională la Fundația Calea Victoriei, Link Academy si Business Academy.
PERIOADA DE DESFĂŞURARE
2 octombrie 2024, orele 9:00 – 13:00
Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere. O puteţi descărca de aici şi, după ce o completaţi, o puteţi transmite responsabilului de curs, pe e-mail.
Cursul se va livra ONLINE, pe platforma Zoom.
La finalul cursului, participanților li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR și ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).
Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.
PERSOANĂ DE CONTACT:
Nona Pârvulescu – Specialist Formare
e-mail: nona.parvulescu@ibr-rbi.ro; telefon +40 0722 528 868