Membrii fondatori
și

ECDL BAC

DATĂ SUSȚINERE CURS: 19 iunie, 2023

                         

Toţi elevii care deţin Permisul ECDL (European Computer Driving Licence) îşi pot echivala proba de Competenţe digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat, conform Anexei 3 la OMENCS. nr. 3682/22.04.2016.

Centrul de Testare Acreditat ECDL din IBR vine în sprijinul elevilor de liceu care doresc să obţină Permisul ECDL pentru echivalarea probei de competenţe digitale la examenul de Bacalaureat, printr-un program personalizat adaptat disponibilităţii participanţilor.

Permisul ECDL asigură nivelul de competenţă digitală pe diploma de Bacalaureat astfel:

  • utilizator experimentat, pentru candidaţii care au obţinut Permisul ECDL PROFIL BAC
  • utilizator avansat, pentru candidaţii care au obţinut Permisul ECDL PROFIL START BAC

TIPURI DE CERTIFICARE

ECDL PROFIL START BAC

Presupune parcurgerea şi promovarea următoarelor module ECDL: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.

Pachetul de training al IBR include: seria de înscriere generală unică, eliberarea certificatului, respectiv curs, simulare online, taxă de examinare şi manual pentru fiecare modul. Cursurile se desfăşoară cu lector autorizat ECDL.

ECDL PROFIL BAC

Permisul ECDL PROFIL BAC se obţine în urma promovării a 6 module obligatorii: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentări si echivaleaza proba competentelor digitale la BAC. Permisul ECDL este valabil in oricare tara din lume si nu are limita de valabilitate in timp.

Pachetul de training al IBR include: seria de înscriere generală unică, eliberarea certificatului, respectiv curs, simulare online, taxă de examinare şi manual pentru fiecare modul. Cursurile se desfăşoară cu lector autorizat ECDL.

LECTOR

Luminiţa CIOCARU – coordonator al Centrului ECDL acreditat din IBR, din 2015 Licenţiată la Universitatea Bucureşti – Facultatea de Fizică, studii postuniversitare, specializarea Informatică, master în baze de date, examinator acreditat IC3-Certiport-Microsoft, mentor și formator autorizat. Are peste 10 ani experienţă ca formator IT, fiind şi autor de culegeri şi programe de pregătire profesională în Tehnologia Informaţiei. Deţine numeroase certificări în domeniu: permis de examinator ECDL, Expert ECDL, formator Oracle – Database Desing & Programming with SQL/PLSQL.

PROGRAM SI PERIOADA DE DESFASURARE

19 iunie – 4 iulie 2023 

Program cursuri: luni – joi, orele 11:00 – 15:00

La sfârşitul fiecărui modul de curs participanţii vor parcurge individual simularea, care reprezintă o modalitate eficientă de testare a cunoştinţelor înaintea susţinerii examenului şi de familiarizare cu specificul acestui tip de testare. Simularea online oferă pe loc feedback cu privire la rezultatul obţinut.

Click aici pentru a accesa site-ul ECDL Romania.

PERSOANE DE CONTACT

Emanuela Savu

email: emanuela.savu@ibr-rbi.ro

tel: 0748.886.803

Luminiţa CIOCARU

Coordonator Centrul ECDL IBR

tel: 0726.128.192