Membrii fondatori
și

Conferinta de presa – in cadrul parteneriatului IBR – Universitatea Eftimie Murgu din Resita

 logo-institutul-bancar-roman univ

In ziua de joi, 28 noiembrie, Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa (UEMR) va gazdui prezentarea Institutului Bancar Român (IBR) cu tema: “O şansa pentru viitorul tău în domeniul financiar!” – cursuri dedicate studenţilor/masteranzilor, în cadrul parteneriatului UEMR – IBR, care se lansează oficial cu ocazia acestui eveniment.

Institutul Bancar Român (IBR) este de peste 22 de ani liderul în furnizarea de cursuri specializate pentru sectorul serviciilor financiare din România, fiind înfiinţat în 1991 de către Banca Naţională a României (BNR) şi Asociaţia Română a Băncilor (ARB).

Intâlnirea cu studenţii va avea loc la Universitatea Eftimie Murgu, Sala Amfiteatru de la ora 13 pana la ora 14. Evenimentul va fi prezidat de către rectorul UEMR, dna Prof. Univ. Dr. Ing. Doina Frunzăverde şi va avea invitaţi care vor lua cuvantul în dezbatere. Printre aceştia se vor afla şi: dna. Dr. Gabriela Hârţescu, director general al IBR, dna. Conf. Univ. Dr. Venera Manciu, decan FSE  şi dl. Conf. Univ. Dr. Marius Milos.

Institutul Bancar Român în parteneriat cu Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, oferă posibilitatea dobândirii şi certificării de competenţe profesionale solicitate de piaţa muncii.

Cursurile oferite în cadrul acestui parteneriat sunt:

Certificatul Bancar European (EFCB) în sistem mixt (la distanţă şi la clasă)

Deţinătorul Certificatului Bancar European este recunoscut ca specialist în industria serviciilor financiare, în ţările U.E., conform standardelor Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale – CEDEFOP

Cursuri autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări:

  • Agent de vânzări directe – cod COR 331105
  • Colector (recuperator) creanţe/debite – cod  COR 421402
  • Analist credite – cod COR 241241

Absolvenţii cursurilor autorizate obţin certificat de absolvire însoţit de un supliment descriptiv al competenţelor profesionale dobândite, recunoscute la nivel naţional de ITM şi în UE în urma apostilării.

Avantajele participării la cursurile noastre sunt: tarife speciale pentru studenţii UEMR, oportunităţi de angajare, dezvoltarea competenţelor profesionale pentru ocupaţiile respective, şanse de promovare şi creşterea încrederii în sine, în ceea ce şti şi în ceea ce poţi să faci.

Cu prilejul acestei întâlniri, Institutul Bancar Român va anunţa şi deschiderea centrului regional asociat IBR la Reşiţa, astfel oferta de programe de pregătire a IBR este disponibilă şi în regiunea dvs.!

Articole din presa

Studentii de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Resita au noi oportunitati de specializare in domeniul serviciilor financiare

O sansa pentru viitorul tau in domeniul financiar! la UEM

Institutul Bancar Roman, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Resita (audio)

Interviu acordat de catre Dr. Gabriela Hartescu, director general IBR si de catre Dr. Ing. Doina Frunzaverde, rector UEMR (video)