Membrii fondatori
și

ADMINISTRAREA AFACERILOR ÎN MEDIUL ONLINE

DESCRIERE

Introducere în administrarea afacerilor online, înţelegerea tehnicilor de administrare în mediul online la îndemâna antreprenorilor şi companiilor.

GRUPUL ŢINTĂ

Antreprenori, angajaţi din instituţii publice, angajaţi din companii private, persoane care doresc să se familiarizeze sau să înfiinţeze o afacere online

CONŢINUT

  • Modele de afaceri pe internet
  • Avantaje competitive, inovaţii distruptive si oportunităţi în mediul online
  • Aplicaţii de e-business
  • Produse şi servicii online
  • Managementul resurselor umane în mediul online
  • Politica de preţ în mediul online
  • Instrumente de comunicare în mediul online
  • Confidenţialitatea, încrederea şi protecţia datelor în mediul online

Mihaela-Cornelia DANconsultant marketing; conf. univ. dr. la ASE București, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ). Este membru în corpul profesoral al MBA-ului Romano-German și MBA în Energie, programe dezvoltate în cadrul FABIZ.

Îmbinând o experiență didactică și practică de peste 15 ani, Mihaela și-a consolidat pregătirea printr-un doctorat în marketing. Pe parcursul carierei a acumulat experiență aplicată în marketing, lucrând în acest domeniu, la o companie românească. De asemenea, a fost implicată într-o serie de proiecte naționale și internaționale cu focus pe marketing internațional, dezvoltare regională, mediul european de afaceri, etc.

În prezent, Mihaela conduce un centru de sprijin pentru start-up-uri în cadrul ASE și este administratorul propriei afaceri.

De asemenea, Mihaela este lector/expert asociat al IBR, susţinând cu succes seminarii în domeniul marketing şi publicitate online.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

25 februarie 2021, orele 9.00 – 17.00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere. O puteţi descărca de aici şi, după ce o completaţi, o puteţi transmite responsabilului de curs pe e-mail.

Cursul se va organiza ONLINE, pe platforma ZOOM. 

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

PERSOANA DE CONTACT

Roxana Ivan

Specialist formare

Telefon: 372394453; Telefon mobil: 0748 886 839

e-mail: roxana.ivan@ibr-rbi.ro