Membrii fondatori
și

Introducere în Lean și Aplicabilitatea sa în Asigurări

DATĂ SUSȚINERE CURS: 5 iunie, 2024

OBIECTIVE

Seminarul „Introducere în Lean și Aplicabilitatea sa în Asigurări” este conceput pentru a oferi profesioniștilor din industria asigurărilor o introducere aplicativă a principiilor și tehnicilor Lean, precum și modul în care acestea pot fi aplicate pentru a îmbunătăți eficiența operațională, satisfacția clientului și a reduce costurile.

Acest program educațional explorează utilizarea metodologiei Lean în sectorul serviciilor, accentuând beneficiile implementării acestor practici în domeniul asigurărilor.

GRUP ȚINTĂ

Grupul țintă este divers și cuprinde o gamă largă de profesioniști din industria asigurărilor interesați să îmbunătățească eficiența operațională, satisfacția clientului și să reducă costurile prin aplicarea principiilor Lean:

  • Manageri de la toate nivelurile din industria asigurărilor
  • Specialiști în Procese Operaționale
  • Profesioniști în Calitate și Îmbunătățire Continuă:
  • Analiști de Risc și Conformitate
  • Personal din Departamentele de Serviciu Clienți
  • Angajați și Lideri de Echipă
  • Auditori Interni și Externi
  • Consultanți și Formatori în Domeniul Asigurărilor

CONŢINUT

  1. Introducere în Lean și Aplicabilitatea sa în Asigurări
  2. Identificarea și Eliminarea Risipei în Procesele din Asigurări
  3. Îmbunătățirea Continuă și Cultura Lean
  4. Aplicarea Lean în Procesele Cheie ale Industriei de Asigurări
  5. Înţelegerea conceptelor Lean prezentate prin Simulare şi aplicaţie practică

LECTOR

Cu o pasiune pentru ceea ce înseamnă transformarea organizațiilor, designul afacerilor, modelarea sau îmbunătățirea continuă și peste 16 ani de experiență în acest domeniu, Alexandru Cîrnaru ajută organizațiile de astăzi – echipele de management și angajații să-și atingă obiectivele și să materializeze strategiile, dar și să-i învețe cum să facă acest lucru în mod autonom.

Având experienţa în consultanță, coaching și training în mai multe industrii (bancar, asigurări, petrol și gaze, energie, HORECA, IT & C, sănătate, FCMCG, Retail, etc.) și țări din întreaga lume, Alex este capabil să se adapteze mereu la scenariul prezentat și să livreze peste performanța așteptată.

Master in Business Administration, certificat Lean Six Sigma Master Black Belt. Accredited Training Associate IASSC, certificat Business Process Management Expert, Agile, RPA, Certificat LSS Mentor.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE

5 iunie 2024, orele 09:00 – 17:00

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere. O puteţi descărca de aici şi, după ce o completaţi, o puteţi transmite responsabilului de curs, pe e-mail.

Cursul se va livra ONLINE, pe platforma Zoom.

La finalul cursului, participanţii vor primi un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: Banca Națională a României şi Asociația Română a Băncilor), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Pentru tariful cursului şi alte detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

PERSOANA DE CONTACT

Bogdan Trifescu

Specialist Formare

Tel: 0748 886 814
e-mail: bogdan.trifescu@ibr-rbi.ro